Ви Ес България е специализирана в изработката на бизнес, фирмен и корпоративен сайт, електронен магазин, CMS система и онлайн магазини - VS Bulgaria Ltd. - Corporate Identity and Web Solutions
Корпоративно обслужване, Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, рекламна линия, корпоративен стил
 

 

 

 

 

 
 

СТАРТЪП ПАКЕТ

В началото си всеки бизнес има нужда от помощ. За това нашият екип разработи пакет за стартиращи предприемачи. Целта ни е  да спомогнем за успешното начало на бизнеса Ви и първите стъпки по изграждане на фирмена идентичност на много достъпна цена.

[ още ]

стартъп пакет


Стартъп пакет

ОГРАНИЧЕН АБОНАМЕНТ

Създаден за клиенти с малък бизнес, той позволява с минимални средства да гарантирате развитието на фирмата си и нейната необходимост от рекламни материали и дизайнерски услуги.

[ още ]


БИЗНЕС

АБОНАМЕНТ

Малкият и среден бизнес имат нужда от стилна и изчистена бизнес визия. Бизнес пакетът е добра инвестиция, която ще се изплати бързо, спомагайки за разрастването на компанията Ви.

[ още ]

Стартъп пакет


Стартъп пакет

КОРПОРАТИВЕН АБОНАМЕНТ

Големият бизнес има нужда от партньор, гарантиращ постоянна ангажираност и осъществяване на мащабни цялостни кампании в срок. Екипът ни може да поеме тази отговорност, да изгради цялостната Ви корпоративна идентичност и да бъде до Вас при осъществяване на маркетинговите Ви проекти и кампании.

[ още ]
Онлайн магазин _________________________________ [ обратно ]pero

Какви са предимствата на електронния магазин?

Електронния магазин има множество предимства пред традиционния магазин:

1.

Електронния магазин е отворен непрекъснато - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без да ангажира цялото Ви време и внимание. Вие можете да получавате заявки и плащания от клиенти дори докато спите.

2.

Отпада нуждата от разходи по наем за помещение на магазина, за скъпоструващи витрини и стелажи, за многоброен обслужващ персонал.

3.

Отпада нуждата от поддържане на голяма складова наличност. Вие можете да закупите дадена стока от производител или от склад на едро в момента в който получите заявка от клиент за нея.

4.

Отпада пространственото ограничение и се разширява кръга от потенциалните купувачи, тъй като чрез уеб сайта фирмата излиза на глобалния електронен пазар. Покупки през даден електронен магазин могат да се осъществяват от клиенти от всяка точка на земното кълбо.

5.

Клиентите могат на спокойствие да разгледат Вашия каталог и да получат информация за всички Ваши продукти и цени от която и да е точка на света, без да стават от мястото си пред персоналния си компютър.


Портфолио Уеб сайт

Библиотека _______________________________________ [ услуги ]pero

Какво е електронен магазин и как работи?

Продажбата на стоки през електронен магазин е най-близкия до традиционната търговия вид електронен бизнес. Практически всеки търговец на дребно или едро, както и всеки производител може да "изнесе" част от бизнеса си в интернет като започне да осъществява продажби онлайн.

Разбира се за да имате виртуален магазин не е задължително непременно да имате и реален - можете да развивате търговия изцяло базирана в интернет.

Електронния магазин представлява софтуер (програма), която позволява на търговеца да представи стоките и услугите си в интернет, а на клиентите - да изберат желаната стока и да извършат заплащане по някой от предвидените начини.

Обикновено такъв софтуер ви позволява да качвате в електрония магазина графични изображения на вашите стоки, описания на стоковите характеристики, информация за цените и т.н., т.е. да изградите ваш собствен стоков онлайн каталог.

Софтуера също трябва да предоставя електронна "количка" или "кошница", в която се натрупват избраните от клиента стоки и автоматично се изчислява общата им цена. След като клиента избере за покупка дадена стока или стоки софтуер ви уведомява за направената заявка. Вашето задължение е да експедирате стоката на посочения от клиента адрес като използвате услугите на пощите, на някоя куриерска фирма, или като създадете ваш собствен отдел за куриерски услуги.

Заплащането може да се осъществява по различни начини - чрез банкови преводи, пощенски записи, чекове, на място при доставката или през някоя от международните системи за разплащане като например: PayPal.

[ запитване за онлайн магазин ]

mail: [ office@vessystyle.com ]

     
 
 

___________________________________________________ [ обратно ]pero

icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-годишния юбилей на учебното заведение...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com
 
 
 
 
 VS Bulgaria and Vessy Style 2008 ©

Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, онлайн магазин, корпоративен стил и фирмено обслужване, печат, реклама и цялостна ангажираност.

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ