Новини | ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ
Корпоративно обслужване, Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, рекламна линия, корпоративен стил
 

 

 

 

 

 
 
Нашата социална дейност и отговорност
 

Новини ___________________________________________________________________________ [ начало ]pero

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов”

19.05.2016 г.

 Proleten_blagotvoritelen_koncert_na_deca_lisheni_ot_roditelska_grija

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-годишния юбилей на учебното заведение. Концертът ще се състои на 01.06.2016 г. от 17.00 ч. в залата на Руския културно-информационен център, ул. „Шипка” №34. В него ще участват всички, посещаващи детската градина, които заедно със своите учители и логопеди, са подготвили интересна и вълнуваща програма. Събитието се осъществява с подкрепата на фирма VS Bulgaria Ltd., корпоративно обслужване и онлайн разработки.

Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” е открита през далечната 1966 г. като първата в страната специална детска градина за деца с тежки езикови и говорни нарушения. В нея функционират шест логопедични групи, в които се приемат деца от 3 до 7 години. В ЛДГ № 134 се осъществяват консултативна, диагностична, терапевтична, корекционна, образователна и възпитателна дейност, насочени към коригиране и компенсиране на съответните речеви нарушения и стимулиране езиковото и психомоторно развитие на децата.

 [ цялата новина ]

line
 
 

Деца, лишени от родителска грижа, организират пролетен благотворителен концерт

17.03.2015 г.

 Proleten_blagotvoritelen_koncert_na_deca_lisheni_ot_roditelska_grija

Учениците от Дома за деца, лишени от родителска грижа, „Петко Р. Славейков“ подготвят благотворителен концерт по случай Първа пролет. Събитието ще се проведе на 22 март от 11 часа в столичния квартал Студентски град, бл.11. Инициативата се реализира с подкрепата на „Фондация дечица“, Студио за уеб и графичен дизайн „ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД и „4 Фитнес Груп“ ЕООД, които ще осигурят храни и напитки за децата.

„За децата, лишени от родителска грижа, е от ключово значение да получат повече възможности за изява, което да им даде така важното самочувствие. Този тип младежи често са не по-малко талантливи от останалите си връстници, но просто са се озовали по независещи от тях причини в една трудна ситуация. Затова е особено важно всички ние да им дадем своята подкрепа и аз се радвам, че екипът на „ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ“ получи възможност да участва в това събитие“...

 [ цялата новина ]

   
line
 
 

Стартира новият вестник за образование, познание и личностно развитие Uchi.bg 

07.11.2014 г.

 startira-noviqt-vestnik-za-obrazovanie-poznanie-lichnostno-razvitie-uchi-bg.html

Всеки, който се интересува от начина, по който се променят науката и образованието през последните години, от новите методи на обучение и технологиите, които навлизат в образователната ни система, вече има нов и напълно безплатен начин да се информира в тези сфери. През месец октомври 2014 г. излезе пилотният брой на първия вестник за образование, познание и личностно развитие Uchi.bg. Разработчикът на уеб решения за корпоративна идентичност Corporate Identity & Web Solutions VS Bulgaria Ltd. повярва в каузата на изданието и стана една от първите компании, подкрепили проекта.

PDF изданието, което е с формат на традиционен вестник, предлага на своите читатели не само образователни новини, но и интересни новости от света на технологиите, науката и културата. Под формата на обзорни статии, аналитични материали и интервюта вестникът предоставя ценни съвети за личностно развитие, както и позитивни примери в сферата на предприемачеството и гражданското общество.

Информацията в него е обособена в 10 рубрики: Образование, Талант, Личностно развитие, Предприемачество, Граждански инициативи, Технологии, Наука, Бъдеще, Култура, Здраве и тонус и Практически съвети. В пилотния брой на новата образователна медия намират място новаторските педагогически методи Jump Math и Сугестопедия, новите възможности за финансиране на научни и предприемачески проекти чрез платформата HeroH, практически съвети за създаване на WordPress уеб сайт и други...

 [ цялата новина ]

   
line
 
 

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

10.12.2013 г.

 uchenici_pomagat_na_uchenici_s_blagotvoritelen_koncert

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

За втора поредна година учениците на 119 СОУАкад. Михаил Арнаудов” организираха “Коледен благотворителен концерт за нуждаещите се деца”. Концертът се проведе на 10 декември от 18:00ч. в Дом на културата „Средец“ с подкрепата на Столична община, както и на компаниите Студио за уеб и графичен дизайн “ВЕСИ СТИЛ” и Бар 75.

Събитието е уникално с това, че е изцяло организирано от учещите в училището и е по тяхна инициатива, в желанието им да помогнат на други деца, които искат да се изучават, но са сираци или имат финансови затруднения. Тази година благотворителната инициатива привлече публика от над 350 души. Входът за концерта беше 5 лв., което позволи да бъдат събрани над 1000 лв. за благородната кауза на учениците.

Залата беше препълнена. Тази година определено участниците и гостите ни надминаха нашите очаквания. Чувството да гледаш как деца помагат на деца е невероятно. Те бяха там не по задължение, а защото осъзнаваха колко много означава това, което правят за някой. Виждах блестящите им очички и вече съм сигурна, че по Коледа стават най-големите чудеса!“ - сподели Камелия Колева, един от организаторите на концерта.

Самото събитие беше интересно и с това, че събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни. Много деца от началните класове изявиха творческите си умения на сцената в подкрепа на своите съученици...

 [ цялата новина ]

   
line
 
 

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

26.09.2013 г.

 J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти. Тази технология създава редица нови възможности пред дизайнерите и клиентите, които искат техният продукт да бъде запомнен. Подходяща е за визитки, карти за лоялност, клубни, банкови карти и такива за контрол на достъпа.

Различните варианти при довършителните процеси могат да направят прозрачната карта гланцова (стъклен ефект) или матова (frozen ефект). Те могат да бъдат съчетани с матов ламинат с частичен лак, а изображенията могат да бъдат отпечатани огледално или дори триизмерно. Магнитната лента също може елегантно да бъде скрита или “усвоена” в дизайна. Освен това иновативната технология позволява на дизайнерите да „поиграят“ с белия цвят, чрез който изображението може да стане плътно или ефирно, в зависимост от търсения ефект.

„Екипите на J Point Cards и Веси Стил през последните месеци въведоха на българския пазар няколко нови технологии в сферата на дизайна и печата, и е радващо, че клиентите възприемат положително иновациите в този сегмент. Това ни показва, че сме на прав път в стремежа си да бъдем новатори в този динамичен сектор и ни стимулира да следваме тази своя дългосрочна фирмена политика“ - заяви инж. Васил Бояджиев, управител на Веси Стил.

 [ цялата новина ]

   
line
 
 

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

30.04.2013 г.

 019

Дизайн:
ВЕСИ СТИЛ

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри. Общият размер на средствата, събрани за благотворителни цели, е 1 500 лева

Над 300 души се събраха на благотворителния Великденски концерт, организиран от ученици от столичното 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“, в подкрепа на техни съученици в неравностойно положение. Събитието е уникално с това, че е изцяло организирано от учещите в училището и е по тяхна инициатива, в желанието им да помогнат на други деца, които искат да се изучават, но са сираци или имат финансови затруднения. Концертът се проведе на 29 април, от 18:30 ч., в Дом на културата „Средец“ (бившата „Лиляна Димитрова“), с подкрепата на самото училищно ръководство, както и на компаниите "ВЕСИ СТИЛ" и ERP.BG.

Входът за концерта беше 3 лв., което позволи на организаторите да съберат 1 500 лв. за благотворителната кауза.

„Проявата е изключително ценна с това, че показва желанието на младите хора, да помагат на свои връстници в неравностойно положение и аз се надявам, че скоро учениците от други училища ще вземат пример от организаторките на Великденския концерт Камелия Колева и Надежда Стоянова, и ще организират повече подобни прояви. Сигурен съм, че давайки шанс на нуждаещи се деца, да се изучават наравно с останалите, последните ще бъдат по-амбицирани да се развиват и в бъдеще сами да могат да помагат на други нуждаещи се млади хора“ - сподели инж. Васил Бояджиев, управител на дизайнерско студио "ВЕСИ СТИЛ", който подкрепи концерта...

[ цялата новина ]

   
line
 
 

host.bg стана партньор на студио за уеб и графичен дизайн ВЕСИ СТИЛ

21.03.2013 г.

pic_017 

Студио за уеб и графичен дизайн "ВЕСИ СТИЛ", сключи партньорство с "host.bg" и фирма "Хостинг" ООД, компания на съчетание от високи технологии, хардуер, свързаност, сигурност, бекъп, гъвкави решения и 24 часова техническа помощ с реакция до 15 мин. при всякакви запитвания.

Клиентите на "ВЕСИ СТИЛ" ще могат да ползват по-големи отстъпки от досегашните, повече избор от достъпни домейни и хостинг планове както и допълнителни бонуси за дългосрочни бизнес взаимоотношения.

Новото партньорство е част от фирмената ни политика, а именно да предлагаме повече висококачествени услуги на по-ниски цени. Големият професионализъм, денонощната поддръжка и личната ангажираност, която предлагаме е подсигурена със стремежа на компанията да се развива, а редом с нея и нашите клиенти. За това всяко едно ново партньорство е една добра инвестиция за Вас.

С колегите от "host.bg" можем да гарантираме, че Вашата информация е на сигурно място и с постоянен ограничен контрол над личните Ви данни.

   
line
 
 

Екипът на ERP.BG проведе обучение в сферата на бизнес софтуера на студенти от УНСС     

05.03.2013 г.

pic_016 
Снимка:
ERP.BG                               Автор: ERP.BG ( www.erp.bg )

Българската компания за разработка на бизнес софтуер ERP.BG се включи за трета поредна година в кампанията „Бизнес и университет“ на Kaтедра „Информационни технологии и комуникация“ (http://departments.unwe.bg/itc) към Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Екипът на ERP.BG проведе на 28 февруари, четвъртък обучение за студентите от четвърти курс на специалност “Бизнес информатика“.

Студентите получиха възможност да се запознаят отблизо с възможностите на ERP (Enterprise Resource Planning) системата EnterpriseOne, разработена от софтуерната компания. Те се докоснаха до най-новите технологии в сферата на бизнес софтуера, включително интеграцията на ERP със системите за обединени комуникации в компаниите, вградените в системата Business Intelligence функционалности, възможностите за достъп до корпоративните данни през мобилни устройства и за управление на ERP системата през тъчскрийн интерфейс.

   
line
 
 

Благотворителен концерт за нуждаещите се деца

13.11.2012 г.

pic_013

Дом на културата "Средец",

(бившата "Лиляна Димитрова")

София, ул."Кракра" № 2А, срещу паркa "Заимов", ап. 107

 

Учениците на 119 СОУ “Акад. Михаил Арнаудов” организират благотворителен концерт под името:

 ''Благотворителност за нуждаещите се деца''

С участие на Billy Hlapeto и техни лични изпълнения на песни.

Вход: 3 лева

Всички събрани средства ще бъдат дарени за малчуганите. Благотворителната кауза на децата заслужава нашата подкрепа.

Нека в навечерието на Рождество Христово всички заедно да дарим малко любов, внимание, средства и да превърнем Коледата в истински празник.  

 

С уважение,

екипът на "ВЕСИ СТИЛ"

   
line
 
 

Microsoft все пак прави мобилен телефон

02.11.2012 г.

pic_006

След представянето на презентационната маса и таблета от серията Surface, софтуерният гигант Microsoft изглежда работи по ново устройство от тази фамилия. Според непотвърдена информация на "Wall Street Journal", става въпрос за пълноценен мобилен телефон.

Ако информацията на медията е вярна, новият смартфон ще използва максимално предимствата на мобилната операционна система Windows Phone 8, а хардуерните компоненти ще се разработват от азиатски подизпълнители.

Дисплеят на новото устройство ще бъде между 4 и 5 инча, което отговаря на най-новите модели на Apple, Samsung и други производители. Именно iPhone и различни Android базирани устройства ще са и основните конкуренти на новия смартфон, ако той види бял свят.

Припомняме, че през последната година Microsoft се опитва да създаде третата водеща мобилна екосистема, включваща операционна система, магазин за приложения и хардуерни решения. До сега обаче изглеждаше, че гигантът от редмънт ще прави това в партньорство с производители на смартфони като Nokia и HTC, а след информацията на "Wall Street Journal" става все по-вероятно той да се опита да вземе за себе си и дял от пазара на устройства.

   
line
 
 

Услугата за отдалечен достъп на "Google Chrome" премина бета тестове

 01.11.2012 г.

pic_005

Google обяви, че нейната услуга за отдалечен достъп до компютри Chrome Remote Desktop вече е преминала бета тестове. Тя работи в Chrome и позволява на потребителите да споделят своя десктоп с отдалечени устройства или сами да достъпват други устройства по интернет.

Приложенията на технологията са много – от споделяне на презентации, документи, снимки и видео съдържание, до помощ на приятели или роднини, които нямат компютърни познания и не могат например да си открият изчезналата папка или да инсталират някаква програма. На практика всичко, което прави TeamViewer.

   
line
 
 

Наградиха специалист от Студио "ВЕСИ СТИЛ" на изложба „Новата София“

13.09.2012 г.

pic_002

Екипът на студио за уеб и графичен дизайн „ВЕСИ СТИЛ“ получи важно признание за своята експертиза в сферата на дизайна и проектантските дейности. Специалистът от студиото инж. Васил Бояджиев беше награден с почетен диплом от кмета на София Йорданка Фъндъкова за участието и приноса му на откриването на изложбата „Новата София“.

Експозицията, чийто организатор за втора поредна година е
"Градът Медиа Груп", съвместно със Столична Община, е подредена на пешеходното пространство пред Президенството и хотел „Шератон“ (Ларгото) и ще бъде отворена за посещения до 30-ти септември. Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова също присъства на откриването.

Главният архитект на София Петър Диков подчерта, че изложбата ще бъде не само интересна за жителите на София и нейните гости; а показва и новия начин, по който вече се използва градското пространство в центъра на София след реконструкцията му.

Екипът на "ВЕСИ СТИЛ" застава редом с инициативата и ще подкрепя и бъдещите креативни и оригинални проекти на Столична Община, с участието си в тях.

pic_001
Фотограф: Мария Съботинова ( Градът Медиа Груп )

Автор: Александър Александров ( Кросроудс България )

   
line
 
 

СуперХостинг.БГ стана партньор на студио за уеб и графичен дизайн ВЕСИ СТИЛ

12.09.2012г.

pic_012 

Студио за уеб и графичен дизайн "ВЕСИ СТИЛ", сключи партньорство със "СуперХостинг.БГ", компания съсредоточила своята основна дейност в областта на хостинг услугите.

Вие може да се възползвате от промо код, който ви дава 10 % отстъпка при закупуване на някоя от услугите предлагани от партньора ни "СуперХостинг.БГ".

Освен промо код, Ви препоръчваме да се доверите на екипа ни от професионалисти и да се възползвате от още по-големи отстъпки при закупуването на хост пакет или изграждането на уеб приложение за вашия бизнес. Ще изработим уеб сайт или уеб приложение специално за нуждите Ви. По този начин гарантираме качествен и завършен проект.

Промо код: vessystyle

 

[ начало ]

icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-год...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

icons_write

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com

Изработка на сайт, уеб дизайн, електронен магазин, фирмена идентичност, корпоративен стил  -  Vessy Style Ltd. & VS Bulgaria Ltd. - ALL RGHTS RESERVED ©

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ