Контакти и информация - Изработка на сайт. Рекламни материали. Корпоративна идентичност.
Корпоративно обслужване, Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, рекламна линия, корпоративен стил
 

 

 

 

 

 
 
Корпоративно обслужване и онлайн решения от ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ

Контакти _______________ pero


icon address

Адреси:

Реклама и конструкции:

1528 София,

ул. „5006“ 4, НПЗ Искър

 

Шивашки цех:

1618 София,
ул. „Хубча“ № 2

 

icon telephone

Контакти:

Реклама и конструкции:

+359 2 / 416 30 20

+359 / 888 681 166

 

Шивашки цех:

+359 / 898 580 056

+359 / 879 849 408

+359 / 884 947 434

 

icon mail

Имейли:

 

Реклама и производство:

office@vsbulgaria.com

 

 

Шивашки цех:

 

vsfactory@abv.bg

 

 

Chat with me

Skype:

vsbulgaria

mail 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Icon FaceBook     Icon LinkedIn     Icon Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

grow 

За нас ____________________________________________ [ начало ]pero

НАШЕТО УБЕЖДЕНИЕ

В съвременният свят наличието на добра фирмена визия е изключително важно за успешното развитие и реализиране на бизнеса.

НАШАТА МИСИЯ

"ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ" и "ВЕСИ СТИЛ - ВС" изграждат дългосрочно партньорство с Вас, чрез изработката на висококачествени онлайн базирани решения за бизнеса, софтуерни разработки, арт и дизайн решения, печатна продукция, както униформено и бизнес облекло, уеб приложения, онлайн магазини, цялостни рекламни кампании с отлично обслужване, съобразени с индивидуалните Ви изисквания. Организиране и изпълнение на изложения в страната и чужбина.

Нашата мисия е да създадем качествена визуална идентичност за своите клиенти на достъпна цена отговаряща на максимата цена-качество.

Ако са създадени креативно, визуалните маркетингови елементи са мощно средство за предаване на Вашите бизнес послания и запомнянето им от настоящи и бъдещи клиенти.

Изображенията се запазват много по-трайно в нашето съзнание, в сравнение с изговорените послания. Затова те са от ключово значение в маркетинга, независимо дали става въпрос за еднократна кампания или за дългосрочно налагане на фирмената идентичност.

КРАТКА ИСТОРИЯ

Ние сме българска компания, стартирала дейността си през 2008 година. Екип сформиран от хора с дългогодишен опит с креативен подход обединени от своите усилия и възможности поставили основите на една качествена и модерна услуга - изграждането на цялостна фирмена идентичност в почти всички възможни направления.

Фирмата е регистрирана като търговско дружество с предмет на дейност: уеб дизайн, графичен дизайн, предпечатна подготовка, изготвяне на всички видове рекламни материали, производство на конфекция, трикотаж, вътрешна и външна търговия.

Компанията е в отлични партньорски взаимоотношения с водещи печатни бази в страната и чужбина, което позволява ефективната реализация на всяка рекламна кампания. Предлагаме отлични условия за съвместна дейност на издателства, медии и рекламни агенции, дистрибуция и производствен капацитет.

ЕКИП

Развитието и разширяването на екипа винаги е било основен приоритет в дейността на нашите управители и мениджъри. Днес във фирмите работят високо квалифицирани специалисти, разпределени в следните звена:

Мениджър проекти

Директор производствена база

Графични и уеб дизайнери

Програмисти / back и front-end разработчици / тестер

Телефонна и онлайн поддръжка

Инженери за конструктивните проекти

Професионални моделиери и шивачи в производствената база

БИЗНЕС СЕГМЕНТ

Разширяването на екипа от специалисти и отличното ни партньорството с лидери в своите браншове позволяват на компанията да натрупа "ноу-хау" в много от най-динамичните и значими икономически сектори. Днес имаме специфичен опит и завършени проекти в сегментите: търговия на едро и дребно, софтуерни разработки, печатарска индустрия, дизайн и предпечат, текстил, строително-монтажни дейности, аудио и мултимедия, транспортна дейност и други. За това се взе решение двата ключови сегмента производство и реклама да бъдат разделени и тясно специализирани като две отделни фирми с партньорки взаимоотношения.

От началото на 2014 година "ВЕСИ СТИЛ - ВС" започна политика за разпространение и разширяване на производствената база. Това позволи да привлечем нови клиенти и да предлагаме по-голямо разнообразие на крайния продукт, военно облекло, униформи, рекламни облекла и индивидуални решения, бродерии, сито и флексо печат.

От друга страна "ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ" се специализира изцяло в корпоративното обслужване и онлайн разработките за средния и големия бизнес, корпоративни решения, онлайн кампании, изграждане на софтуерни системи, тикети за вътрешна употреба, различни по сложност конфигуратори. Изграждане и изработка на експо щандове и цялостно организиране на изложения, дисплей за зали в страната и чужбина, доставка, монтаж и демонтаж. Цялостната графична, предпечатна и печатна продукция се планира от идеята и проекта до физическата реализация, тиражиране, опаковане, доставката и разпространение.

КЛИЕНТИ

Клиентът се нуждае от професионална консултация, съчетана със силата и ефективността на практическия опит. Систематичната ни последователност през годините ни дава правото да се асоциираме като стабилен и сериозен партньор във вашите очи.

Ние се развиваме заедно с Вашия бизнес и съвместната ни работа. Благодарение на своята дългосрочна ангажираност, днес "ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ" и "ВЕСИ СТИЛ - ВС" имат десетки клиенти, много от които са сред лидерите в своите икономически области. На нашите решения се довериха компании, като "Байер България", "Шнайдер Електрик България", "Мебели ЯВОР", "Алое Ко" и "ERP България", "Екос Медика", "Никром тръбна мебел", "Шнайдер Електрик България", "Апарт Хотел Лъки Банско", "Норд Холдинг", "Балкан Сървиси", "Нетера", "Камара на строителите в България", както и много други малки и големи фирми.

 

Адрес прозводство


icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-год...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

icons_write

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com

Изработка на сайт, уеб дизайн, електронен магазин, фирмена идентичност, корпоративен стил  -  Vessy Style Ltd. & VS Bulgaria Ltd. - ALL RGHTS RESERVED ©

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ