Онлайн софтуерна система даваща възможност за управление и проследяване на текущи задачи между служители в работна среда в офис или дистанционно.
Корпоративно обслужване, Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, рекламна линия, корпоративен стил
 

 

 

 

 

 
 

СТАРТЪП ПАКЕТ

В началото си всеки бизнес има нужда от помощ. За това нашият екип разработи пакет за стартиращи предприемачи. Целта ни е  да спомогнем за успешното начало на бизнеса Ви и първите стъпки по изграждане на фирмена идентичност на много достъпна цена.

[ още ]

стартъп пакет


Стартъп пакет

ОГРАНИЧЕН АБОНАМЕНТ

Създаден за клиенти с малък бизнес, той позволява с минимални средства да гарантирате развитието на фирмата си и нейната необходимост от рекламни материали и дизайнерски услуги.

[ още ]


БИЗНЕС

АБОНАМЕНТ

Малкият и среден бизнес имат нужда от стилна и изчистена бизнес визия. Бизнес пакетът е добра инвестиция, която ще се изплати бързо, спомагайки за разрастването на компанията Ви.

[ още ]

Стартъп пакет


Стартъп пакет

КОРПОРАТИВЕН АБОНАМЕНТ

Големият бизнес има нужда от партньор, гарантиращ постоянна ангажираност и осъществяване на мащабни цялостни кампании в срок. Екипът ни може да поеме тази отговорност, да изгради цялостната Ви корпоративна идентичност и да бъде до Вас при осъществяване на маркетинговите Ви проекти и кампании.

[ още ]Онлайн Базиран Софтуер __________________________ [ услуги ]pero

ФУНКЦИОНАЛНА ТИКЕТ СИСТЕМА

Това е онлайн или локално базирана система, която позволява мениджъри и ръководители на проекти да управляват задачи, включвайки в тях хора от екипа или контрагенти. В реално времете имат възможност да следят текущото изпълнение. Системата има различни възможности за експортиране, водена на хронология, проектна документация и планиране.

Предлагат се различни видове справки и анализи според изискванията на клиента. Възможност за вграждане на времеви план и график, по който се следи времето за работа по дадена задача от ръководител. Всеки назначен служител, който работи по задачата, чрез лична парола за достъп отбелязва времето, което е изработил.

Потребителите на системата могат да бъдат с ограничени права и да имат достъп само до определена част от нея. Това гарантира спокойствие на управленческия екип, че работата се изпълнява последователно и в определен и стриктни срокове.

Акаунтите в системата могат да имат и външни за фирмата лица, които да бъдат с ограничен достъп, такива с каквито да виждат и получават нужната информация предоставена от ръководител проект, например това може да е краен клиент.

Предимства за ползване на тикет системата:

1.

Контрол върху процеса - Ръководител проект определя правата на достъп и следи за стриктното изпълнение на проектите чрез набор от показатели.

2.

Структура - Последователността при изпълнение на задачата и възможността във всеки един момента да се проследи предишна стъпка позволява бързо да се добие представа за текущото състояние, както и за финалното ако проекта е завършен.

3.

Сигурност - Системата се разполага на онлайн хостинг, гарантиращ SSL сертификат според степента на сигурност която искате. Допълнителни вградени защити от външни атаки и вируси, както и поддръжка от техническият ни екип.

Системата е подходяща за малък и среден бизнес, може да бъде адаптирана към всякаква среда на работа позволява служители с различна техническа компетентност да работят с нея без проблеми.

 

СОФТУЕР ПО ПОРЪЧКА

Разработваме софтуери, които са базиран на следните технологии, PHP5, MySQL, Smarty, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS, AJAX, node.js и могат да бъдат адаптирани към индивидуални решения. Програмираме и настройваме отделни модули, пплъгини и функции според изготвено техническото задание отговарящо на Вашите изисквания, за нуждите на бизнеса Ви.

Екипът ни може да разпише функционалност на онлайн или локално базирана система, в която Вие да определяте начина на работа, като складова, анализираща или база от данни системи, това са само част от възможностите, на това което може да бъде направено за Ваше улеснение.

 

Портфолио Софтуер по Поръчка

 

     
 
 

____________________________________________________ [ услуги ]pero

icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-годишния юбилей на учебното заведение...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com
 
 
 
 
 VS Bulgaria and Vessy Style 2008 ©

Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, онлайн магазин, корпоративен стил и фирмено обслужване, печат, реклама и цялостна ангажираност.

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ