Корпоративно обслужване, Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, рекламна линия, корпоративен стил
 

 

 

 

 

 
 
Нашата социална дейност и отговорност
 

Новини _________________________________________________________________________ [ начало ]pero

Деца, лишени от родителска грижа, организират пролетен благотворителен концерт

17.03.2015 г.

Proleten_blagotvoritelen_koncert_na_deca_lisheni_ot_roditelska_grija

Учениците от Дома за деца, лишени от родителска грижа, „Петко Р.Славейков“ подготвят благотворителен концерт по случай Първа пролет. Събитието ще се проведе на 22 март от 11 часа в столичния квартал Студентски град, бл.11. Инициативата се реализира с подкрепата на „Фондация дечица“, Студио за уеб и графичен дизайн „ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД и „4 Фитнес Груп“ ЕООД, които ще осигурят храни и напитки за децата.

„За децата, лишени от родителска грижа, е от ключово значение да получат повече възможности за изява, което да им даде така важното самочувствие. Този тип младежи често са не по-малко талантливи от останалите си връстници, но просто са се озовали по независещи от тях

причини в една трудна ситуация. Затова е особено важно всички ние да им дадем своята подкрепа и аз се радвам, че екипът на „ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ“ получи възможност да участва в това събитие“ - споделя Васил Бояджиев основател и управляващ мениджър на компанията.

В концерта ще участват деца на възраст от 6 до 12 години, които заедно със своите възпитатели, са репетирали близо месец. На празника са поканени да присъстват възпитаници, възпитатели и приятели на дома. По време на концерта по-големите деца ще изпълнят песни и танци за по-малките, след което те също ще покажат своите изпълнения по случай Първа пролет.

Дизайн покана: VS Bulgaria  

[ обратно ]

Как протече концерта

На 22 март малки и големи момичета и момчета посрещнаха пролетта с празничен благотворителен концерт. В рамките на инициативата възпитаниците на фондация „Дечица”, която от 5 години работи с деца, растящи без семейна среда, бяха на гости на децата от Медицински Център „Деца с проблеми в развитието”.

И гостите, и домакините представиха прекрасни изпълнения: песни, стихотворения и танци. Веселото настроение допълниха организираните дискотека и размяна на подаръци, които предизвикаха много смях и снимки сред децата.

Празникът се осъществи с подкрепата на студио за уеб и графичен дизайн „ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ” ЕООД и „4 Фитнес Груп” ЕООД, които осигуриха храни и напитки за всички участници.

"Благодарим на всички, които станаха част от нашите вълнения и които знаят, че да подадеш ръка е повече от помощ", сподели Катя Кутянова, координатор на събитието.

„За децата без родителска грижа е важно да усещат подкрепата, която им е нужна, за да развиват таланта си, да се изявяват и забавляват, заедно със своите връстници и приятели. Концертът, който имахме възможността да покрепим, беше едно наистина зареждащо и незабравимо изживяване", допълни Васил Бояджиев основател и управляващ мениджър на „ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ”.

Фондация Дечица

icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-год...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

icons_write

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com

Изработка на сайт, уеб дизайн, електронен магазин, фирмена идентичност, корпоративен стил  -  Vessy Style Ltd. & VS Bulgaria Ltd. - ALL RGHTS RESERVED ©

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ