Референции
Корпоративно обслужване, Изработка на сайт, уеб дизайн, графичен дизайн, фирмена идентичност, рекламна линия, корпоративен стил
 

 

 

 

 

 
 
Добре казаната дума тежи на мястото си

 

Референции ________________________________________________________________ [ начало ]pero

Референция ЯВОР

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на фирма „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД, за професионализма и уменията за работата им със специфични изисквания.

 

„ЯВОР“ ООД е фирма специализирала се в производството, вноса, дистрибуцията и продажбата на мебели, което обслужва клиенти с разнообразна сфера на дейност. Дружеството е основано през 1992 година.

 

С екипа на „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД работим от 2010 г. През този период на съвместна ни работа екипа на фирмата изработи поредица от флаш анимации за корпоративният ни уеб сайт. Те допринасят за иновативната му визия, както и за оригиналния начин за представяне на продуктите ни.

 

От започването до днес ние получаваме от екипа на „ВЕСИ СТИЛ“ изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа.

Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

 

Благо Солов

Управител

ЯВОР ООД

line

Референция И Ар Пи България

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

от "И Ар Пи България“ ООД

Относно съвместната работа с рекламна агенция „ВЕСИ СТИЛ – ВС“ ЕООД

 

С екипа на „ВЕСИ СТИЛ – ВС“ ЕООД работим без прекъсване от началото на 2012 г. През този  период на съвместна ни работа екипа на  рекламната агенцията се грижи за нашата цялостна корпоративна визия, както и стилово оформяне на различни маркетингови решения. От започването до днес ние получаваме от  специалистите на рекламната агенция, изключително професионално и компетентно съдействие при различни маркетингови въпроси, както и необходимите ни консултации в тази сфера.

 

Изключително сме доволни от партньорството си с „ВЕСИ СТИЛ – ВС“ ЕООД. За нас амбициозният и креативен екип от млади хора работещи в агенцията е партньор, доказал през времето, че заслужава доверие и довежда  започнатото до успешен край. „ВЕСИ СТИЛ“ е една от малкото агенции, които разбират от сложната материя на бизнес софтуера и не просто визуализират различни концепции, а изграждат заедно с нас цялостната ни корпоративна идентичност.

 

Услугите на „ВЕСИ СТИЛ – ВС“ ЕООД допринесоха съществено за повишаване познаваемостта на нашата ERP система EnterpriseOne® и името на фирма И Ар Пи България ООД.

 

Наталия Футекова

Управляващ съдружник

Алое Ко ООД

line
Референция Рускова и партньори

Референция за предоставени услуги

 

Настоящата препоръка предоставяме на екипа на “ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, с която желаем да изразим удовлетвореността и най-вече благодарността си.

 

Адвокатско дружество „Рускова и партньори” е екип от професионалисти, специализиран в предоставянето на висококачествено правноконсултантско обслужване на местни и чуждестранни клиенти и като такъв, държи изключително много на нивото и качеството. В началото на съвместната ни работа с екипа на “ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ“ осъзнавахме, че сме труден клиент, тъй като отлично знаем какво търсим и не търпим компромиси, което сега се превърна в основната причина да желаем да ги препоръчаме.

 

Екипът от професионалисти ни спечели с изключителна коректност, навременно изпълнение, възможност за пълно и комплексно корпоративно обслужване, персонално отношение и грижа към клиента, както също и с изключителна отзивчивост и рационален подход. Новата ни визия говори много за нас, но говори още повече и за професионализма на екипа на “ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ“.

 

Поради утвърдения ни опит в работата с тях, ги препоръчваме специално на претенциозните клиенти, които държат на качеството и коректността.

 

Благодарим Ви, “ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ“!

 

Камелия Рускова

Управител

Адвокатско дружество "Рускова и партньори"

line
Референция ЕКОСМЕДИКА

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

С настоящата референция ние от „ЕКОСМЕДИКА“ ООД, бихме искали да споделим своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на фирма  „ВЕСИ СТИЛ – В.С." ЕООД, с която работим от началото на 2010 г. и до днес продължаваме да използваме услугите им.

 

Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично.

 

„ВЕСИ СТИЛ – В.С." ЕООД  изградиха новата визия на сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност на екипа им допринесоха за съвременния ни облик, функционалност  на сайта ни и удобен интерфейс. Улесниха работата и допринесоха за доброто ни представяне в интернет пространството.

 

Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка за оптимизирането на сайта ни. Препоръчваме ви „ВЕСИ СТИЛ – В.С." ЕООД, студио за уеб и графичен дизайн, като коректен партньор, на който може да разчитате за генерирането на добри уеб решения, контрол над съдържанието и сигурност на информацията ви.

 

Елка Илиева - Петрова

Управител

ЕКОСМЕДИКА ООД

line
Референция МЕДИТЕХ

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

„МЕДИТЕХ“ ООД работи без прекъсване от началото на 2010 г. с фирма „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД, студио за уеб и графичен дизайн. През този  период на съвместната ни работа екип от професионалисти се грижи за нашата уеб страница. С радост можем да подчертаеме няколко важни неща по процеса на изпълнение на възложените задачи. Изработка на фирмен сайт, индивидуални решения и удобен интерфейс.

 

Изключително сме доволни конкретно от:

1. Изключително стриктно спазване на договорените срокове.

2. Отзивчивост при решаване на странични, възникнали в процеса на изработка и тестване проблеми, които не са отговорност на изпълнителя, но забавят или пречат на развитието на проекта.

3. Пълно съобразяване и разбиране на професионалните изисквания на клиента, съобразно спецификата на дейността и ценни съвети за оптимизирането на работата и на двете страни.

4. Поддръжката на сайта ни, гарантира нашето спокойствие и сигурност на данни и информация.

 

В заключение на горното, искам да препоръчам професионалните услуги на студиото за уеб и графичен дизайн „ВЕСИ СТИЛ – В.С“ ЕООД отговорно и с доза симпатия, като коректни партньори.

Николай Шейков

Управител

МЕДИТЕХ ООД

line
Референция Джи Пойнт

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

Уважаеми дами и господа,

 

с настоящата референция „ДЖИ ПОЙНТ ПЛЮС“ ООД изразява задоволството си от съвместната си работа с фирма студио за уеб и графичен дизайн „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД. Прави впечатление високият професионализъм на служителите и ангажираността им с изискванията на клиента. Възникналите въпроси се решават оперативно и качествено.

 

Естеството на проектите и предизвикателството по тях, не представлява трудност за студио за уеб и графичен дизайн „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД и всички възникнали въпроси, компетентно и в много кратки срокове получават своето решение.

 

Успешната съвместна работа със студио за уеб и графичен дизайн „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и сроковете за изпълнение на задачите, както и за професионализма и отзивчивостта на екипа на фирмата.

 

„ДЖИ ПОЙНТ ПЛЮС“ ООД препоръчва студио за уеб и графичен дизайн „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД, като коректен партньор с богат опит в реализирането на комплексни проекти и изработката на рекламни материали.

Александър Манев

Управител

ДЖИ ПОЙНТ ПЛЮС ООД

line
Референция Белт Принт

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

Настоящата референция се издава на „Веси Стил-В.С.“ ЕООД в уверение на това, че изпълняват коректно своите задължения.

 

Фирма „Веси Стил“ разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, необходимото техническо оборудване за качествено изпълнение на предлаганите услуги.

 

При всичките ни досегашни контакти, екипът на „Веси Стил - В.С.“ ЕООД е показвал професионализъм и отговорност при изпълнение на поставените им задачи.

 

Доволни сме от коректността и точността при изпълнението на поетите ангажименти от страна на изпълнителя.

 

Настоящето писмо не създава каквото и да било задължение на „Белт Пъблишинг“ ЕООД и същата не е отговорна за каквито и да е решения, взети от трети лица въз основа на него.

Никола Бозуков

Управител

Белт Пъблишинг ЕООД

line
Референция ФОРУМ 2003

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

С настоящата референция „ФОРУМ 2003“ EOOД иска да изкаже своята положителна оценка от съвместната си работа със студио за уеб и графичен дизайн „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД.

 

Това с което екипа на фирма ВЕСИ СТИЛ успяха да ни спечелят за свои клиенти беше внимателното и продължително събеседване още в началото на съвместните ни уеб проекти, в резултат на което успяха да разберат в дълбочина нуждите ни и предложиха изключително оригинално и подходящо за нашият бизнес решение.

 

В съвместната ни работа по разработването на двата ни сайта, студиото за уеб и графичен дизайн на  „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД  демонстрира висок професионализъм и коректност в задълженията си. От  началото на 2011 г. коректната ни работа гласува доверието ни и за това сме поверили информацията и съдържанието на сайтовете ни на денонощна поддържа при екип от млади експерти в лицето на фирма „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД.

 

Ние от „ФОРУМ 2003“ EOOД работим с желание, стремеж за усъвършенстване и прецизност в детайлите, за което можем гордо да заявим, че сме намерили достоен партньор за съвместните ни проекти и разработки с екипа на „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД.

Димитър Копаров

Управител

ФОРУМ 2003 ЕООД

line
Референция Велмекс ООД

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

С настоящата референция искаме искрено да благодарим на екипа от професионалисти във фирма „ВЕСИ СТИЛ – ВС“ ЕООД.

„Велмекс“ ЕООД е инженерингова компания специализирала се в продажба и сервизно обслужване на китайска медицинска техника за образна диагностика, и радиотерапия.

Екипът на „ВЕСИ СТИЛ – ВС“ ЕООД разработи и програмира фирмената ни уеб страницата, като изпълни всичките изисквания по нея и осъществи проекта в кратки срокове. От началото на 2013 година до сега, сме възложили на графичните дизайнери да изработят плакати, визитки, бланка, рекламна книжка, както и много други рекламни материали, от които сме имали нужда за различни поводи и мероприятия. Те допринасят за цялостната бизнес визия, както и за оригиналния начин за представяне на продуктите ни.

Възнамеряваме да работим съвместно с екипа на „ВЕСИ СТИЛ“ занапред, като се доверяваме на техния професионализъм и гъвкави решения за спецификата на нашия бизнес.

Евгени Павлов

Управител

Велмекс ООД

line
Референция Монолит-МХ

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

С настоящата Референция споделяме своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на „ВЕСИ СТИЛ-В.С.“ ЕООД при изработка и поддръжка на уеб сайт на „Монолит-МХ“ ЕООД.

 

Екипът на фирмата се отличава с висок професионализъм, коректност и съобразяване с индивидуалните изисквания и спецификата на всеки клиент.

 

Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка за оптимизирането на сайта.

 

Искрено препоръчваме „ВЕСИ СТИЛ-В.С.“ ЕООД, като коректен партньор, на който може да се разчита за отлични уеб решения.

 

С пожелания за бъдещо и все така успешно сътрудничество.

 

инж. Милко Христов

Управител

Монолит-МХ ЕООД

line
Референция СОЛИТЕХ

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

С настоящата референция изразяваме удовлетворението от съвместната ни работа с „ВЕСИ СТИЛ – В.С.” ЕООД - коректен и надежден партньор в уеб дизайна, графичния дизайн, предпечатната подготовка и изготвянето на всички видове рекламни материали - изработване и монтаж на рекламни табели, надписи от фолио и др.

 

„ВЕСИ СТИЛ – В.С.” ЕООД разполага със специалисти с богат опит, креативно мислене и дизайнерски идеи. Тяхното вярно съчетание е кредото на фирмата.

 

Ние от „Солитех” АД препоръчваме „ВЕСИ СТИЛ – В.С.” ЕООД на всички, които желаят бърза и качествена реализация на проектите си и смятат, че заслужават да получат една наистина вярна рекламна визия и стратегия – Те знаят какво е необходимо, за да го постигнете.

 

инж. Росен Петков

Изп. директор

Солитех АД

line
Референция МТ КОНСУЛТ

РЕФЕРЕНЦИЯ

 

„МТ КОНСУЛТ“ EOOД ползва услугите на студиото за уеб и графичен дизайн на „ВЕСИ СТИЛ – В.С.“ ЕООД от нейното създаване през 2008 г. Впечатленията ни от екипа на фирмата са повече от задоволителни. Неговата прецизност и компетентност ни дават основание да мислим, че сме намерили добър и лоялен партньор. Екипът на фирмата съчетава високо качество и професионализъм с отличен контакт с клиента. Това прави техните интернет и графични решения напълно съобразени с индивидуалните изисквания и специфичната ситуация на отделния клиент. Работата им в сферата на графичния дизайн и уеб приложенията само доказва тяхната креативност и идентичност.

 

Като дългогодишен клиент ние от „МТ КОНСУЛТ“ EOOД препоръчваме ВЕСИ СТИЛ ЕООД, многократно доказала се пред нас с качество и коректност в изпълнението на проектите ни.

 

Успешната съвместна работа със студио за уеб и графичен дизайн ВЕСИ СТИЛ – В.С. ЕООД ни дава основание да дадем висока оценка за професионализма на екипа на фирмата. Без съмнение препоръчваме ВЕСИ СТИЛ като компетентен, надежден и коректен бизнес партньор.

Мариана Халачева

Управител

МТ Консулт ЕООД


_____________________________________________________________________________ [ начало ]pero

icon_blog

БЛОГ

Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти

phone tablet

"ВЕСИ СТИЛ" изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление... Иновативната концепция обединява..

Основателят на ВЕСИ СТИЛ с участие по Българската национална телевизия

bnt

Инж. Васил Бояджиев посъветва младите хора да потърсят това, в което са добри и да не се страхуват да се пробват в бизнеса...

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

J Point Cards и Веси Стил пуснаха първите у нас прозрачни пластмасови карти

Компанията J Point Cards съвместно със студио за дизайн Веси Стил официално представиха най-новият си продукт – първите в България прозрачни PVC карти...

icon_IT

НОВИНИ

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина №134 „Венелин Иванов”

Деца ще пеят и танцуват по повод 50-годишния юбилей на Логопедична детска градина N134 Венелин Иванов

107 деца от Логопедична детска градина № 134 „Венелин Иванов” ще изнесат празничен концерт по случай 50-год...

Ученици помагат на ученици с коледния благотворителен концерт на 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София

Благотворителност

Проявата събра на една сцена народен ансамбъл, модерен балет, хип-хоп танци и детски песни.

Ученици помагат на ученици с благотворителния Великденски концерт...

Благотворителност

Проявата събра на една сцена фолклорни изпълнители, модерни танци и бийтбоксъри...

icon_rss

RSS КАНАЛ

icons_write

ПИШЕТЕ НИ

icon_referense

РЕФЕРЕНЦИИ

icon_partner

КОНТАКТИ

icon_mail

office@vsbulgaria.com

Изработка на сайт, уеб дизайн, електронен магазин, фирмена идентичност, корпоративен стил  -  Vessy Style Ltd. & VS Bulgaria Ltd. - ALL RGHTS RESERVED ©

НАЧАЛО

УСЛУГИ

ПОРТФОЛИО

КЛИЕНТИ

ПАРТНЬОРИ

НОВИНИ

БЛОГ

НИЕ